Dublu eveniment editorial la bibliotecă


Vineri, 21 martie, începând cu ora 13, la Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ Argeș, va avea loc lansarea volumelor ”Viața pe bază de abonament”, autor Ioan Matei și ”Stăpânul spaimei”, autor Cornel Ivanciuc, apărute de curând la Editura Tracus Arte.

Vor vorbi despre aceste noi apariţii editoriale, dar şi despre autori, Ioan Groşan, Nicolae Oprea, Mircea Bârsilă şi Dumitru Augustin Doman. Amfitrionii acestui autentic desant editorial sunt Dan Mircea Cipariu şi Mihai Octavian Sachelarie, directorul Bibliotecii Judeţene “Dinicu Golescu”.

Cornel Ivanciuc – STĂPÂNUL SPAIMEI

Este saga a șase generații de iscoditori prin tainele lumii, pentru care călătoria în timp și spațiu nu mai e de mult o aventură neliniștitoare. Autorul alternează planurile ficționale într-un melanj fabulos, care creează lumi noi, reconfigurând datele istoriei cunoscute. Romanul a fost lansat anul trecut, la Târgul de Carte GAUDEAMUS.

IOAN MATEI – VIAȚA PE BAZĂ DE ABONAMENT

Este un volum de proză scurtă, redactată în manieră optzecistă, tematic, însă, autorul se revendică din stirpea lui Gogol și-a lui Cehov. Cartea are umor, face spectacol, principala sa calitate ține totuși de complexitatea intrigii și de construcția limpede, riguroasă a textelor.

Mai multe informații puteți citi la www.agentiadecarte.ro

Articol adăugat în 20 martie 2014

Mai poţi citi şi…