Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană Argeş


Sub genericul „Suflet de femeie”, Biblioteca Judeţeană ″Dinicu Golescu″ Argeş, împreună cu Filiala Piteşti a Uniunii Armenilor din România, vă invită marţi, 3 martie, la ora 17.00, în sala de conferinţe a bibliotecii, la un eveniment editorial deosebit: lansarea romanului „Al treilea ochi”, autoare – Arşaluis Sarchisian Gurău – şi a volumului de versuri „Flori de lauri”, autoare – Luiza Terzian.

Arșaluis Sarchisian Gurău a absolvit clasele primare la Școala Primară din Constanța; liceul real-umanist ″Mihai Eminescu″; Facultatea de Filologie (Secția Limba și Literatura Română) din cadrul Institutului Pedagogic din Constanța (promoția 1964) și Facultatea de Limba și Literatura Română –Filologie, din cadrul Universității din București (promoția 1969). Ca membră în Societatea de Cercetări Filologice – filiala Constanța – a prezentat numeroase comunicări și referate la Sesiunile Societății (vezi cuprinsul cărții „Critice și lirice” de Arșaluis S.G., edit VIF, Constanța, 2013). Dintre celelalte comunicări: „Temnița ca Academie și Altar” (despre Steinhardt), „Vocația fericirii în «Pânza de păianjen»” (despre Cella Serghi), „Iubirea – cale de acces spre absolut” (Prezentarea cărții de poezie a Luizei Terzian).

Irina Terzian a obținut în anul 2005 diploma IATA/UFTAA la Asociația Internațională de Transport Aerian, iar în anul 2006, diploma de manager de agenție de turism. În perioada 1994-1998, a urmat cursurile Universității Spiru Haret, Facultatea de Management financiar și este licențiată în economie (Academia de Studii Economice din București).

Articol adăugat în 27 februarie 2015

Mai poţi citi şi…