Oportunităţi de dezvoltare profesională a bibliotecarilor argeşeni


Au început înscrierile pentru proiectul “Oportunităţi de dezvoltare profesională a bibliotecarilor argeşeni”, proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, care se desfăşoară în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Argeş, Fundaţia EcoMontan şi Casa corpului Didactic Olt, solicitantul fiind Casa Corpului Didactic Argeş.

Grupul ţintă al proiectului este constituit din 75 de bibliotecari/responsabili CDI argeşeni distribuiţi astfel: 60 bibliotecari şcolari (30 bibliotecari/responsabili CDI argeşeni – mediul rural şi 30 bibliotecari/responsabili CDI argeşeni – mediul urban) şi 15 bibliotecari comunali din judeţul Argeş şi are drept scop formarea a 75 de bibliotecari argeşeni în vederea instruirii în management de proiect cultural, utilizarea eficientă a mijloacelor media digitale şi a tehnicilor de redactare în bibliotecă.

Menţionăm că toate costurile aferente cursurilor sunt suportate din bugetul proiectului.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc în data de 7 septembrie 2012, ora 10,  la Biblioteca Judeţeană Argeş. Înscrierile se fac în baza adeverinţei de bibliotecar până la data de 5 septembrie 2012, la Casa Corpului Didactic Argeş. Pentru mai multe detalii puteţi contacta pe d-na prof. Corina Ciobanu – managerul proiectului, e-mail corv.prof@yahoo.com

Articol adăugat în 24 august 2012

Mai poţi citi şi…