Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/bjargesr/public_html/www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 61
Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş » Origini – Dan Brown
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bjargesr/public_html/www/wp-content/plugins/page-and-post-lister/cg_pages_core.php on line 391

Origini – Dan Brown


Editura Rao, 2017

De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a acestei invenții care „va schimba fața știintei pentru totdeauna“. Gazda evenimentului este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea.

Seara meticulos pregătită se transformă însă în haos, iar prețioasa descoperire a lui Kirsch rișcă să fie pierdută pentru totdeauna. Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.

Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și extremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch. Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon si Vidal identifică în cele din urmă șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

Dan Brown este autorul mai multor bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri și Demoni, Inferno sau Simbolul pierdut. Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi și vândute în mai mult de 200 de milioane de exemplare. În 2005, revista Time l-a desemnat ca fiind unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume.

Articol adăugat în 8 martie 2018

Mai poţi citi şi…