Omagiu lui Eminescu


Sărbătorirea în fiecare an, la Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” Argeş, la 15 ianuarie, a zilei de naştere a poetului Mihai Eminescu constituie o frumoasă tradiţie, cu atât mai mult cu cât omagierea poetului se împleteşte cu Ziua Culturii Naţionale. Vă invităm să ne fiţi alături, să-l celebrăm pe Eminescu, poetul reprezentativ şi atât de actual al poporului român:

  • Mihai Eminescu în ediții bibliofile – Expoziție de ediții bibliofile, albume și afișe, realizată cu participarea unor colecționari particulari. Vernisaj: 15 ianuarie 2014, ora 12,30
  • Cultura în spații neconvenționale – Prelegere, lectură și audiții, prilejuite de Ziua Culturii Naționale. Activitatea va avea loc la Penitenciarul Colibași. (14 ianuarie 2014, ora 10)
  • Dor de Eminescu – Recital literar-muzical și expoziție de desene, inspirate din creația eminesciană – participă elevi de la Școala Nr. 6 – cls. a IV-a – și de la  Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești. (14 ianuarie 2014, ora 11)
  • Mihai Eminescu- Luceafărul poeziei românești – Recital literar-muzical, susținut de elevi de la Școala Gimnazială Nicolae Iorga din Pitești, cls I. (15 ianuarie 2014, ora 11)

 

Articol adăugat în 13 ianuarie 2014

Mai poţi citi şi…