„Memoria Republicii Populare Chineze”- Expoziție la Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ Argeș


În perioada 23-28 februarie, Asociația CHINARO și Ambasada Republicii Populare Chineze din România, cu sprijinul Bibliotecii Județene ″Dinicu Argeș″ și al autorităților publice locale, organizează, cu ocazia Noului An Chinezesc, expoziția „Memoria Republicii Populare Chineze! Artă, cultură și istorie la superlativ”. Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în fiecare an în luna februarie, iar anul acesta cade în noaptea dintre 18 și 19 februarie.

În holul bibliotecii, vor fi expuse fotografii care reflectă momentele cele mai importante ale istoriei moderne a Chinei, obiecte decorative provenind de la Ambasada Republicii Populare Chineze la București și cărți din colecțiile Bibliotecii Județene ″Dinicu Golescu″ Argeș.

Deschiderea oficială a acestei expoziții va avea loc miercuri, 25 februarie, la ora 16.00, în holul Bibliotecii Județene ″Dinicu Golescu″ Argeș. Invitatul special al acestui eveniment este noul ambasador al Chinei în România, Excelența Sa Xu Feihong, care a preluat mandatul odată cu începerea Anului Nou Chinezesc.

Articol adăugat în 20 februarie 2015

Mai poţi citi şi…