Lansare de carte și conferință la Bibliotecă


Luni, 27 aprilie, la ora 17.00, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ Argeș vă invită la un dublu eveniment: lansare de carte și conferința „Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine”, autoare Adriana Mitu.

Invitați speciali și speakeri la acest eveniment sunt: Cristina Goangă (Life Coach, psiholog), Andreea Bădulescu (doctor în psihologie) și Elena Sachelarie (psiholog).

În cadrul cărții au fost integrate teoriile a 7 specialiști de renume mondial. Pentru a construi un material extrem de valoros, au fost intervievate 24 de persoane excepționale: psihologi, terapeuți, coach, traineri din domeniul parentajului, actrițe, mame, profesori, autori de carte. Sunt dezvoltate aspecte precum tiparele parentale mental-emoționale care se transmit din generație în generație, nevoile emoționale ale copiilor, valorile omului de succes, limbajele comportamentale ale copiilor și jocuri pentru dezvoltarea mental-emoțională a acestora.

Autoarea, Adriana Mitu, este parenting trainer și organizează workshop-uri pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor. Totodată, aceasta se pregătește și pentru o formare în programare neuro-lingvistică – life coach NLP.

Articol adăugat în 23 aprilie 2015

Mai poţi citi şi…