Ipostaze umane-expoziție de fotografie la Biblioteca Județeană Argeș


În perioada 1-12 octombrie, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ Argeș găzduiește expoziția de fotografie „Ipostaze umane”, aparținând arhitectului Sabin Prodan.

Sabin Prodan a absolvit Facultatea de Arhitectură din cadrul UAUIM București. De-a lungul experienței sale profesionale, arhitectul Sabin Prodan a mai avut o expoziție foto personală intitulată generic „Ipostaze umane” în cadrul Secției de Antropologie a Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București.

În perioada octombrie-noiembrie 2013, a participat la cursul GerontoASSIST cu tema „Asistența multidimensională a vârstnicului în familie și comunitate”. În luna septembrie a aceluiași an, a urmat Școala de vară Sarmizegetusa, coordonată de prof. dr. arhitectul Tana Lascu. În iulie 2013, a participat la o serie de workshopuri și cursuri de fotografie din cadrul festivalului „Vama sub lumini de Oscar” și la programul de schimburi de tineri „Strangers become friends through intercultural dialogue”.

Vernisajul acestei expoziții de fotografie va avea loc miercuri, 1 octombrie, de la ora 13.00, în holul central al bibliotecii.

Articol adăugat în 24 septembrie 2014

Mai poţi citi şi…