Femeia ascunsă – E.G. Scott


Editura Trei, 2019

Rebecca nu știa că iubirea este posibilă până să-l întâlnească pe Paul, un bărbat însurat al cărui trecut e la fel de îndurerat ca al ei. Atrași irezistibil unul de celălalt, cei doi sfârșesc prin a fi împreună, având sentimentul că sunt perechea perfectă.

Dar, douăzeci de ani mai târziu, secretele sumbre care i-au făcut să se apropie ajung să le distrugă căsnicia. Amandoi au aventuri, dar relația lui Paul cu ultima lui amantă scapă de sub control. În plus, prima lui soție îl urmărește cu tot mai multă insistență, iar Rebecca descoperă planul elaborat al lui Paul de a-și construi o nouă viață. Și, cu toate că ajunge victima dependenței de opioide, Rebecca pune și ea la cale un plan malefic, unul care ar putea fi fatal.
Ce urmează e un joc imprevizibil și elegant de-a șoarecele și pisica, o poveste tulburătoare despre infidelitate și neîncredere, care te ține în suspans până la surprinzătoarea răsturnare de situație din final, făcându-te să te întrebi cât de bine îți cunoști partenerul de viata.

Articol adăugat în 26 mai 2020

Mai poţi citi şi…