Eveniment editorial – 189 locuri ale sufletului meu călător, autor dr. Dragoș Șerban


Vineri, 17 mai, ora 17.00, Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” organizează un eveniment editorial de excepţie – lansarea albumului-jurnal de călătorie “Fasten your seat belt! 189 locuri ale sufletului meu călător/189 places of my traveling soul“, scrisă de piteşteanul Dragoş Şerban, medic chirurg şi un pasionat călător, cu multă experienţă. Dacă sunteţi în căutarea unor noi destinaţii de vacanţă sau vreţi să călătoriţi doar cu mintea, această carte vă oferă un mix de informaţii interesante, amintiri personale ale autorului din 189 de destinaţii de vacanţă din toată lumea, ilustrate prin intermediul a 1350 de fotografii.

Jurnalul de călătorie, în varianta bilingvă română-engleză “Fasten your seat belt! 189 locuri ale sufletului meu călător/189 places of my traveling soul”, poate fi folosit atât ca o sursă de inspiraţie pentru cei care îşi doresc o nouă destinaţie de vacanţă sau sunt avizaţi în ale călătoritului, cât şi ca un pretext pentru a ne aminti de locurile care ne-au impresionat în drumurile noastre.

“Ideea cărţii mi-a venit cu câţiva ani în urmă, când am realizat că multe din locurile ce merită cu adevărat văzute şi cunoscute sunt mult prea puţin mediatizate. Acesta este motivul pentru care am considerat că nu este cazul să prezint metropole ca Paris, Londra, Roma sau New York, care sunt deja primele opţiuni pentru călători. …. Am dorit ca forma de prezentare să fie mai degrabă fotografică şi doar câteva cuvinte care să vă introducă în atmosfera locului, presărate cu amintirile mele personale. … Aş dori ca atunci când plecaţi la drum, alegând una dintre aceste lumini ale planetei, prezentarea mea să vă pregătească spiritul pentru destinaţia aleasă, fără a împiedica fantezia de călător a fiecăruia dintre voi”, a declarat autorul Dragoş Şerban.

Articol adăugat în 13 mai 2013

Mai poţi citi şi…