De vorbă cu Emma – Vitali Cipileaga


Editura Bestseller, 2016

Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, resimțite în dialoguri și reflecții.

Lângă el, ea e caldă ca o ploaie de vară sau rece ca un sloi de gheață. Conflictul la hotar generează trăirile femeii – ale Emmei, și, implicit, ipostazele în care ea ripostează sau încheie armistiții. Cu siguranță însă, nu există o altă cale de mijloc decât dragostea.

Citind ”De vorbă cu Emma”, trăiești împreună cu ea propria ta poveste de viată. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevarată sunt un tot întreg. Fie ca ești femeie și o intelegi, fie ca ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de niște răspunsuri. Le găsești printre dialoguri și rânduri scrise de el sau trăite de ea.

Articol adăugat în 28 aprilie 2016

Mai poţi citi şi…