Culorile Vieții – Kristin Hannah


Editura Litera, 2020

Surorile Grey au fost întotdeauna apropiate. După moartea mamei, fetele au devenit cele mai bune prietene, mai ales pentru că tatăl lor pare mai interesat de reputația lui decât de binele copiilor. Pentru Henry Grey, cel mai mult contează aparențele și, chiar și atunci când fiicele lui devin adulte,

încă le mai cere acestora să-l respecte Winona, cea mai mare dintre surori, are cea mai multă nevoie de aprobarea tatălui. Supraponderala și preocupată foarte mult de cărți, ea nu s-a simțit niciodată în largul ei la imensul ranch unde familia crește cai de trei generații și e conștientă că nu are calitățile pe care tatăl ei pune atâta preț. În același timp, Winona este cel mai bun avocat din oraș și este hotărâtă să găsească un mod prin care să-și arate valoarea.
Aurora, sora mijlocie, este responsabilă cu pacea în sânul familiei. Ea gestionează toate certurile și încearcă să-i facă fericiți pe toți, chiar dacă este nevoită să-și ascundă propria durere.
Vivi Ann este, de departe, starul familiei. Extraordinar de frumoasă, visatoare și cu o inimă mare cât oceanul din fața casei, este adorată de toata lumea. Pentru Vivi Ann, toate merg bine până când în oraș apare un străin..

Peste noapte, totul se schimbă. Surorile Grey se văd luptându-se una cu alta în situații pe care nu și le-ar fi putut imagina. Loialitatea le va fi pusă la încercare, vor afla secrete tulburătoare, iar o crimă groaznică va zgudui din temelii atât familia lor, cât și orașul pe care îl îndrăgesc foarte mult.

Cu ritmul lui alert și introspecția emoțională profundă, Culorile vietii este un roman de neuitat despre relațiile dintre surori, despre rivalitate, iertare și împăcare – într-un cuvânt, despre familie.

Articol adăugat în 26 mai 2020

Mai poţi citi şi…