Conversaţii cu Dumnezeu. Un dialog neobişnuit. Vol.I,II,III – NEALE DONALD WALSCH


 Editura For You, 2016

 În volumul I din Conversații cu Dumnezeu autorul pune întrebări cu privire la probleme personale: dragostea și credința, viața și moartea, binele și răul, prosperitatea, natura adevărului spiritual și a relației cu Dumnezeu.

Continuând dialogul cu Dumnezeu, al doilea volum se mută de la problemele personale la preocupări globale, vizând economia și politica planetei. Veţi găsi în acest volum întrebări despre natura timpului și a spațiului și despre sexualitatea umană, precum și despre considerentele geofizice și geopolitice ale necesității de a ne implica împreună, la nivel mondial, în soluționarea problemelor comune.

Volumul al treilea continuă să clarifice și să purifice apele noroioase ale existenței noastre spirituale, schimbându-și însă obiectul și miza: de la problemele individuale și globale la „adevărurile universale”, aplicabile tuturor nivelurilor existenței, de la acela microscopic până la macrocosmos. În acest volum explorează unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existenței noastre, la care ne gândim adeseori cu teamă și fascinație: Ce se întâmplă când vom muri? Ce este timpul? Suntem singuri în Univers?

Articol adăugat în 22 februarie 2019

Mai poţi citi şi…