Concursul “Bătălia cărţilor” şi-a desemnat câştigătorii!


Cititorul anului la categoria 11-13 ani, a fost desemnată eleva Ioana Teodora Tudose, de la Școala Gimanzială “Vinitlă Brătianu” din Ștefănești. Aceasta a făcut un gest absolut remarcabil prin donarea tabletei pe care a câștigat-o către doi copii de la Centrul de Plasament “Casa noastră” din Ștefănești: Ionuț Savu și Liliana Niculae. Cea mai bună fișă de lectură a fost câștigată de eleva Diana Marina Crîmpiță, de la Colegiul Național Pedagogic “Carol I” din Câmpulung.

Cititorul anului la categoria 14-18 ani a fost desemnată Diana Costea, de la Colegiul Național “Zinca Golescu” din Pitești, iar Cea mai bună fișă de lectură a fost câștigată de Iulia Dăuș, de la Colegiul Național “Zinca Golescu”.

De asemenea, în cadrul concursului “Bătălia Cărților”, au fost desemnate, în urma numărării voturilor participanţilor, pentru fiecare categorie de vârstă, “Cărţile anului”. Astfel, la categoria 11-13 ani, Cartea anului a fost desemnată „Kira-Kira” de Cynthia Kadohata, iar la categoria 14-18 ani, Cartea anului a fost aleasă „Hoțul de cărți” de Markus Zusak.

Articol adăugat în 5 noiembrie 2015

Mai poţi citi şi…