Citiți cu noi!


1 iunie este ziua în care părinții pot renunța la regulile stricte din programul zilnic al copiilor, pentru a le permite acestora să se relaxeze și să se distreze. Întrucât este o zi magică în care se sărbătoresc spiritul și inocența copilăriei, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ Argeș și Centrul Europe Direct Argeș oferă copiilor o șansă în plus la lectură și divertisment de calitate.

Astfel, de 1 iunie, la ora 10.00, în parcul Lunca Argeșului din Pitești, Biblioteca Județeană prin Secția Tinerilor, în colaborare cu ANBPR, filiala Argeș, și cu Centrul Europe Direct Argeș, vă invită la un program distractiv și amuzant intitulat „Citiți cu noi!”. Clubul de voluntari ai Secției Tinerilor și voluntarii centrului de informare europerană se vor îmbrăca în personaje de basm și de poveste și îi vor invita pe copiii prezenți în Parcul Lunca Argeșului să citească împreună cu ei din basmele și poveștile ale căror personaje le reprezintă. Copiii vor fi serviți cu floricele, vor primi baloane și vor fi pictați pe față (face painting).

La finalul programului, Centrul Europe Direct Argeș va distribui gratuit copiilor cărți, materiale și pliante provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene.

[fbphotos id= 1067921783222715 limit=24 rand=4]

Articol adăugat în 26 mai 2015

Mai poţi citi şi…