Aici, acum, mereu – Catherine Isaac


Editura Rao, 2018

Bun venit într-o regiune idilică din Franța, printre coline scăldate în soare. Aici, acum, mereu este o carte emoționantă despre găsirea bucuriei și a iubirii chiar și în cele mai neașteptate locuri, o poveste romantică la fel de îmbătătoare ca un vin bun într-o zi de vară.

Jess și fiul său în vârstă de 10 ani, William, își petrec vara la Chateau de Roussignol, aflat în Dordogne. Aici, Adam – fostul iubit al lui Jess și tatăl lui William – conduce un frumos hotel amenajat în castelul restaurat. Grădini luxuriante, o minunată piscină, mâncare franțuzească delicioasă și o listă inepuizabilă de vinuri… Ce ar putea să nu-ți placă?

Jess este impresionată de ceea ce a reușit Adam să realizeze aici, dar se află în Franța cu un scop precis: să îl facă pe fostul ei iubit să aibă o relație strânsă cu fiul lor. Însă Adam are alte planuri, o altă iubită și nu pare dispus să renunțe la obiceiurile sale, care au și dus la despărțirea lor. Jess nici nu se aștepta la altceva, însă William este cucerit de tatăl sau, pe care ajunge sa îl idolatrizeze. În plus, legătura dintre cei doi este vitală, pentru că Jess este măcinată din cauza unui secret pe care nimeni nu trebuie să îl descopere, mai ales William.

Articol adăugat în 11 iulie 2019

Mai poţi citi şi…